Atomic Sícipők

HAWX PRIME 130

Az Atomic Hawx Prime 130 a legsportosabb és legmerevebb sícipő a Hawx Prime sorozatban azoknak a sízőknek, akik maximális erőátvitelt akarnak.

A legendás közepes szélesség mellett a Memory Fittel készül, így percek alatt kapsz egy teljesen a lábadra alakított héjat, szárat és bélést. A Power Shift segítségével a szár dőlésszögét be tudod állítani és a flex-et is tudod módosítani 10 ponttal.

A forradalmi Sole Flex miatt pedig a cipő talpa hajlani tud, így jobb lesz az egyensúly, és megnöveli a talp érzékenységét és kontrollját. Mindennek a tetejébe kapsz egy új Memory Fit 3D Platinum bélést előre formázott bokaterülettel a még jobb első illeszkedésért, aztán a 3M™ Thinsulate™ szigetelést, ami melegen tartja a lábadat az extrém hidegben is, és ezzel javítja a mozgásérzékelést, illetve az opcionális WTR Grip Pad-et, ami a könnyebb járást szolgálja.

x

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek. A cookie-adatok a böngészőben tárolódnak, és olyan funkciókat látnak el, amelyek segítenek nekünk annak megismerésében, hogy melyek a webhelyünk látogatóink számára leghasznosabb részei.

Elfogadom Elutasítom Adatvédelmi központ