Atomic Sícipők

HAWX ULTRA 100

Az Atomic Hawx Ultra 100 a legrugalmasabb és legtoleránsabb a könnyű Hawx Ultra sorozatunkban, amely a legendás Hawx-érzést és komfortot nyújtja keskeny építéssel. Memory Fit-tel készül a percek alatti tökéletes személyre alakítás érdekében, plusz minőségi Memory Fit 3D Silver bélése van, amiben előre formázott a sarok és a boka területe, hogy még jobb legyen az első illeszkedés.

De a sícipőnek egy másik trükkje is van – a Hawx Ultra a legkönnyebb alpesi sícipő termékcsalád, amit valaha is építettünk! Ami miatt ilyen könnyű és egyben erőteljes: a radikális Progressive Shell lábfej, amelyben a kulcsterületek erősítést kaptak, de mindenütt csökkent a falvastagság hogy a súlya csökkenjen.

Aztán kombináltuk az Energy Backbone erősítéssel – egy megerősített, aszimmetrikus váz, amely extra erőt és éltartást ad az erőteljes síeléshez. Ugyancsak benne van a Power Shift erősítés, a Cuff Alignment szárállítási lehetőség és a Cantable Grip Pads betétek a teljes személyre alakításhoz.

x

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek. A cookie-adatok a böngészőben tárolódnak, és olyan funkciókat látnak el, amelyek segítenek nekünk annak megismerésében, hogy melyek a webhelyünk látogatóink számára leghasznosabb részei.

Elfogadom Elutasítom Adatvédelmi központ