Atomic Sícipők

HAWX ULTRA 110

Az Atomic Hawx Ultra 110 először nyújtja a legendás Hawx-érzést a keskeny lábú síelőknek – flexsze tökéletes a közepes lakatú síelők számára.

A Hawx Ultra a legkönnyebb alpesi sícipő termékcsalád, amit valaha is építettünk. Ami miatt ilyen könnyű és egyben erőteljes: a radikális Progressive Shell lábfej, amelyben a kulcsterületek erősítést kaptak, de mindenütt csökkent a falvastagság hogy a súlya csökkenjen, aztán kombináltuk az Energy Backbone erősítéssel – egy megerősített, aszimmetrikus váz, amely extra erőt és éltartást ad az erőteljes síeléshez.

A sícipőban emellett Memory Fit 3D Gold bélés van, amiben előre formázott a sarok és a boka területe, hogy még jobb legyen az első illeszkedés, és Memory Fit-tel készül a percek alatt személyre alakításához. Ugyancsak benne van a Power Shift erősítés, a Cuff Alignment szárállítási lehetőség és a Cantable Grip Pads betétek a teljes személyre alakításhoz.

x

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek. A cookie-adatok a böngészőben tárolódnak, és olyan funkciókat látnak el, amelyek segítenek nekünk annak megismerésében, hogy melyek a webhelyünk látogatóink számára leghasznosabb részei.

Elfogadom Elutasítom Adatvédelmi központ