Atomic Sícipők

HAWX ULTRA 130

Az új Atomic Hawx Ultra 130 a legkönnyebb alpesi sícipő, amit valaha készítettünk. A legendás Hawx-érzést nyújtja keskenyebb lábfejjel és ez a legmerevebb sícipó a termékvonalban.

Memory Fit-tel készül a percek alatti tökéletes személyre alakítás érdekében, Plusz Memory Fit 3D Platinum bélése van, amiben előre formázott a sarok és a boka területe, hogy még jobb legyen az illeszkedés.

Az ok, amiért ilyen könnyű a Grilamid szár, amelyet a radikális Progressive Shell lábfeji résszel kombináltunk, amelyben a kulcsterületeket megerősítettük, és egyben mindenütt csökkentettük a falvastagságot, így a súlyát 25%-kal csökkentettük.

Az erőnek és a hóról érkező érzéseknek az all-mountain sícipőben valaha érzett legjobb kombinációja érdekében a Hawx Ultra jellemzője még az aszimmetrikus Energy Backbone erősítés, amely extra erőt és éltartást ad az erőteljes síeléshez.

A Power Shift erősítés, a Cuff Alignment szárállítási lehetőség és a Cantable Grip Pads betétek segítségével ma az egyik legjobb teljesítményt nyújtó és legjobban személyre alakítható sícipő.